Nanucation – Episode 2: Paris with Richard Hanrahan

paris-vista-aerea

Hur kan du inte dubbla modet bra sko att bära stövlar? KRAGSTÖVEL av höga, långa ben alltför krävande, välj sedan och ankelboots som ett måste objekt det. Oavsett om det är platt, högklackade, kan du matcha upp den effekt du vill. Men också uppmärksamma, och höjden på boots råfett kalv lätt märk visuellt, men också för att undvika minfält när du väljer stil, ta en titt på den unga flickan guld hår och ankelboots med skicklighet bar.

Om du och boots är i det långa avsnittet. Sedan kan du välja med en kjol eller klänning bara att överskuggas skinkor, vilket kan förlänga kroppens proportioner, inte ovanstående regel gäller inte när du bär byxor.
Om rundade tå och kängor, tjocka ben ser kortare, om du inte är född med hög vrist fot bred, så försök inte att runda, välj spets- och boots. Tips design, gör benet linje som sträcker sig i längdriktningen för att bygga lång, smal kroppsform från det visuella! Speciellt naken färg pekade högklackade kängor, är helt enkelt en artefakt av gatan skytte, perfekt sträckningsförhållande, och ben färgblandning, som sträcker sig nedåt ben anmärkningsvärt temperament bröllopsklänningar online
http://www.brollopsklanningaronline.com/svenska-mode-klassiska-brollopsklanningar-online-pa.html
http://blog.balikulitular.com/?p=50

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

Leave a Reply

%d bloggers like this: